Etusivu / Moto2 / Aki Ajo kylmän rauhallisena aika-ajon jälkeen: ”Teemme aina töitä nimenomaan kisaa varten”
Miguel Oliveira. Kuva: Red Bull KTM Ajo

Aki Ajo kylmän rauhallisena aika-ajon jälkeen: ”Teemme aina töitä nimenomaan kisaa varten”

Aki Ajon kipparoiman Moto2-luokan Red Bull KTM Ajo-tiimin kuljettajat Miguel Oliveira ja Brad Binder ovat saavuttaneet kahdessa edellisessä osakilpailussa huikeat kaksoisvoitot. MM-pronssimies Oliveira lähtee sunnuntaina Valenciassa ajettavaan kauden päätöskisaan ruudusta neljä. Binderin ruutu Ricardo Tormolla on numero 5.

Ajo ei ollut lainkaan huolissaan siitä, että kummatkaan kuljettajat eivät pystyneet kapinoimaan lauantaina paalupaikasta.

– Aloitimme täällä hyvin perjantaina, mutta emme ole löytäneet tänään täydellisiä säätöjä ja olemme kokeilleet erilaisia juttuja. Teemme aina töitä nimenomaan kisaa varten, Ajo korosti Dornan haastattelussa.

Paalupaikan poimi nimiinsä Alex Marquez, joka latasi lukemat 1.35,050. Oliveira jäi niistä sittenkin vain 0,132 ja Binder 0,273 sekuntia.

Aika-ajon kärkikolmikon täydensivät jo maailmanmestaruuden varmistanut Franco Morbidelli ja Mattia Pasini. Marquez löi Marc VDS-tiimikaverinsa Morbidellin 65 tuhannesosalla ja Pasinin 0,105 sekunnilla.

Brad Binder. Kuva: Red Bull KTM Ajo

Motogp.com

Katso myös

Niki Tuuli kovalla itseluottamuksella Barcelonaan: ”Haluan ajaa pisteille”

Niki Tuuli ajaa tulevana viikonvaihteena nousujohteisen uransa kolmannen Moto2-luokan MM-osakilpailun. Montmelon rata Barcelonassa merkitsee SIC …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *