Etusivu / Moto2 / Aki Ajo huokaisi helpotuksesta: ”Pääasia, että hän on tullut takaisin!”
Brad Binder (oik.) ja Miguel Oliveira. Kuva: Red Bull KTM Ajo

Aki Ajo huokaisi helpotuksesta: ”Pääasia, että hän on tullut takaisin!”

Aki Ajon kipparoimalle Red Bull KTM Ajo-tehdastiimille viime vuonna Moto3-luokan maailmanmestaruuden ajanut ja täksi kaudeksi samoissa väreissä motokakkosiin siirtynyt Brad Binder päätyi Italian GP:n ensimmäisissä vapaissa harjoituksissa sijalle 20. Binder oli sivussa kolmesta edellisestä kisasta käsivamman vuoksi.

Ajo ei Binderin osalta suuremmin tuloslistaa aurinkoisessa Mugellossa tuijotellut, mutta kivikasvoilta kuvastui vähintäänkin hienoinen hymynhäivä.

– Katsotaan sitten tämän päivän jälkeen tarkemmin tuota Bradin vasemman käden kuntoa. Paluu ja rytmin löytyminen vie tietenkin oman aikansa, mutta voimme olla jo nyt iloisia. Tärkeintä on, että hän on tullut takaisin!, Ajo alleviivaa.

Kauden kuudennen osakilpailun avaustreenin kärkeen paineli sarjaa vakuuttavasti johtava ja ensi vuonna MotoGP-luokkaan Marc VDS-tiimissä siirtyvä Franco Morbidelli ajalla 1.52,568, josta Binder jäi 1,544 sekuntia.

Binderin tiimikaveri, pisteissä neljäntenä majaileva Miguel Oliveira käynnisti urakkansa kuudentena 0,575 sekuntia Morbidellista.

Perjantaina ajetaan vielä kaikkien kolmen luokan toiset vapaat harjoitukset. Tulosseuranta löytyy täältä.

* LUE LISÄÄ AIHEESTA: Suomalaistalli saa maailmanmestarinsa takaisin

Motogp.com

Katso myös

Niki Tuuli taistelee hammasta purren

Niki Tuuli on sitkeä sissi. Tuulen vasemman käden nimettömästä sormesta jouduttiin amputoimaan osa Assenin kisan …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *