Etusivu / Moto2 / Aki Ajo halutaan palkita tunteikkaasti maailmanmestaruudella
Miguel Oliveira ja Aki Ajo kuvassa keskellä. Kuva: Red Bull KTM

Aki Ajo halutaan palkita tunteikkaasti maailmanmestaruudella

Aki Ajon johtamalla Moto2-luokan Red Bull KTM Ajo-tehdastiimillä on sunnuntaina paljon pelissä Valencian Ricardo Tormo-radalla. Red Bull KTM Ajo taistelee tuolloin tiimien maailmanmestaruudesta ja ensi kaudeksi kuninkuusluokkaan siirtyvä Miguel Oliveira hyvästelee samalla suomalaisvetoisen tallin.

Moto2-luokan henkilökohtaisten mitalien värit ovat selvillä jo ennen kauden päätöskisaa. Valentino Rossin omistaman VR46-tiimin Francesco Bagnaia on maailmanmestari, Oliveira kumartaa hopean ja hänen tiimikaverinsa Brad Binder pokkaa pronssin.

Tämä on viimeinen kisani Red Bull KTM Ajo-perheessä. Nämä ovat olleet kolme uskomatonta vuotta.

Red Bull KTM Ajo-tiimillä on Valenciaan tultaessa 22 pisteen etu VR46:een, jonka toisena kuljettajana kilpailee Rossin velipuoli Luca Marini.

– Tämä on viimeinen kisani Red Bull KTM Ajo-perheessä. Nämä ovat olleet kolme uskomatonta vuotta. Olen toisaalta surullinen lähtiessäni perheestä ja tiimistä, joka on mahdollistanut minulle niin monta voittoa ja podiumsijoitusta. Toisaalta olen innoissani uudesta luokasta ja haasteesta. Jokainen unelmoi kilpailemisesta MotoGP-luokassa, painottaa KTM:n uuteen Tech 3-tiimiin siirtyvä Oliveira.

– Toivon, että pystyn nauttimaan Valenciassa ja ennen kaikkea, jättämään tiimin voittajana. Valencia sopii ratana hyvin KTM:lle ja ajotyyliini. Lähden jahtaamaan viimeistä voittoani tässä tiimissä ja tietenkin myös tiimien maailmanmestaruutta. Haluan kiittää Red Bull KTM Ajoa näistä yhteisistä vuosista ja olen ylpeä siitä työstä, jonka olemme tehneet KTM:n Moto2-pyörän kanssa näin lyhyessä ajassa, Oliveira jatkaa.

Pistän 110-prosenttia peliin!

Oliveiran tiimikaveri Binder saa ensi vuonna rinnalleen Jorge Martinin, joka saavutti tällä kaudella Moto3-luokan maailmanmestaruuden. Binder puolestaan juhli motokolmosten titteliä vuonna 2016 Red Bull KTM Ajon väreissä.

– Odotan malttamattomana Valenciassa ajettavaa vuoden viimeistä osakilpailua. Se on erittäin tärkeä GP Red Bull KTM Ajolle, koska haluamme saavuttaa tiimien maailmanmestaruuden. Pistän 110-prosenttia peliin!, Binder lupaa.

Katso myös

Ajon tiimiin maailmanmestarina tullut Martin seurasi testipäivää pyörätuolista: ”Olen niin vihainen!”

Moto3-luokan maailmanmestarina motokakkosten Red Bull KTM Ajo-tehdastiimin tullut espanjalaiskuljettaja Jorge Martin on vihainen, hyvin vihainen. …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *