Etusivu / Moto2 / Ajon tiimissä aurinkoiset ilmeet sadepäivästä huolimatta
Miguel Oliveira. Kuva: Red Bull KTM Ajo

Ajon tiimissä aurinkoiset ilmeet sadepäivästä huolimatta

MM-pronssista tiukasti taisteleva ja vasta ensimmäistä kertaa Moto2-luokan pyörällä Motegin radalla kilpaileva Red Bull KTM Ajo-tiimin Miguel Oliveira oli kuin kotonaan Japanin GP-viikonlopun avauspäivän sateisissa harjoituksissa. Oliveira ylsi yhdistetyllä tuloslistalla kolmanneksi ja hänen tiimikaverinsa Brad Binder sijalle 23.

Päivän pohja-ajan 2.05,282 viimeisteli Thomas Lüthi kovasta kaatumisestaan huolimatta. Franco Morbidellin kanssa mestaruudesta vääntävä Lüthi kukisti toiseksi sijoittuneen Alex Marquezin 0,178 sekunnilla.

Oliveira jäi pohjista 0,525 ja Binder 2,624 sekuntia. Kovimman aikansa aamulla ladannut Lüthi kukisti viidenneksi päätyneen Morbidellin 0,938 sekunnilla.

Oliveira oli syystäkin tyytyväinen ehjään esitykseensä. Hän ajoi aamun treenissä kahdeksanneksi parantaen kierrosaikaansa iltapäivän jaksolla 1,1 sekunnilla.

– Päivä sujui hyvin, vaikka radalla olikin paljon vettä. Teimme hyvää työtä ja olen tytyväinen pyörän säätöihin. Ajaminen tuntui hyvältä näissä olosuhteissa. Katsotaan nyt, millaisiksi olosuhteet muuttuvat huomenna aika-ajoissa, mutta jos ne säilyvät samanlaisina, niin tästä on hyvä jatkaa, kertoi Oliveira.

Binder korosti, että rata oli todellakin märkä perjantaina.

– Koko päivän satoi ja radalla oli kauttaaltaan paljon vettä. Tuntuma ajamiseen ei ollut lainkaan huono, mutta minun pitää parantaa ajolinjojani näissä olosuhteissa. Minulla ei ollut vielä riittävästi luottamusta puskea kovempaa. Pystyn varmasti parampaan lauantaina, kuten jo perjantain toisessa harjoituksessakin, Binder pudotteli positiivisella mielellä.

Brad Binder. Kuva: Red Bull KTM Ajo
Motogp.com

Katso myös

Ajo Motorsport päätti kauden 2017 mallikkaasti Valencian testeissä

Suomalaistalli Ajo Motorsportin kausi 2017 on päättynyt radalla. Vuoden viimeiset kierrokset ajettiin tiistaina Valencian Ricardo …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *