Etusivu / Moto2 / Ajon Moto2-tiimin hurmosmainen tykitys jatkuu
Aki Ajo. Kuva: Red Bull KTM Ajo

Ajon Moto2-tiimin hurmosmainen tykitys jatkuu

Aki Ajon johtama Moto2-luokan Red Bull KTM Ajo-tiimi on hirmuvireessä.

MM-pronssia pokkaava Miguel Oliveira ja Brad Binder ovat ajaneet kahdessa edellisessä GP:ssä kaksoisvoitot putkeen ja kovaa, todella kovaa menee myös kauden päättävässä Valenciassa.

KTM:n MotoGP-luokan tiimiin kaudella 2019 suurella todennäköisyydellä nouseva Oliveira ajoi pohjat perjantain molempiin treeneihin.

Binder oli puolestaan kolmas aamu- ja iltapäivän sessioissa. Kesätauon jälkeen tuntuvasti vauhtiaan nostanut Binder päätyi samalle sijalle myös perjantain yhdistetyllä tuloslistalla.

Oliveiran tykittämä pohja-aika kirjattiin lukemin 1.35,802, josta Binder jäi 0,208 sekuntia.

Suomalaistallissa myös ensi kaudella jatkavan kaksikon väliin kiilasi Valentino Rossin VR46-tiimin Francesco Bagnaia 57 tuhannesosaa Oliveiran takana.

– Käynnistimme tänään kauden viimeisen GP:n, jossa tarkoituksemme on tehdä hyvää työtä ja nauttia. Juuri tällä hetkellä me teemme molempia. Toisessa harjoitukset olosuhteet olivat tuulen myötä vaikeammat, mutta pystyin silti parantamaan kierrosaikaani, mikä on erittäin positiivista. Olemme valmiita aika-ajopäivään, Oliveira vahvistaa.

Motogp.com

Katso myös

Aki Ajo juhli joukkoineen tiimien maailmanmestaruutta!

Aki Ajo on saavuttanut tallipäällikkönä jo uransa seitsemännen maailmanmestaruuden. Kuuden henkilökohtaisen tittelin jatkoksi plakkariin kilahti …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *