Etusivu / Moto2 / Ajon Moto2-tiimi urakoi Ricardo Tormo-radalla
Miguel Oliveira. Kuva: Red Bull KTM Ajo

Ajon Moto2-tiimi urakoi Ricardo Tormo-radalla

Moto2-luokan Red Bull KTM Ajo-tehdastiimi on ajanut onnistuneen kahden päivän testijakson Valenciassa. Tiimin molemmat kuljettajat kiersivät aurinkoisen Ricardo Tormo-radan reilut 150 kertaa mieheen.

Aki Ajon johtaman tiimin kuljettajista MM-mitalia haarukoiva Miguel Oliveira on pisteissä neljäntenä ja Brad Binder 13:ntena ennen viittä viimeistä kisaa. Niistä seuraava odottaa vuoroaan runsaan viikon kuluttua Motorland Aragonin upealla radalla Espanjassa.

– Nämä ovat olleet hyödyllisiä päiviä Valenciassa. Kuumaa oli ja pystyimme ajamaan paljon kierroksia saaden tärkeitä kilometrejä vyöllemme. Olin nopea, testien lopputulos oli positiivinen ja nyt fokus on suunnattu Aragoniin, Oliveira toteaa.

Binder kaatui testeissä kertaalleen, mutta se ei miehen menoa suuremmin jarrutellut. Mieliala on korkealla.

– Nämä testit kulkivat todella hyvin. Pystyimme testaamaan uusia osia ja tekemään töitä oman ajamiseni kanssa. Opin taas paljon ja olen erittäin iloinen siitä. Odotan jo innolla paluuta KTM:n selkään ensi viikolla Aragonissa, pudottelee Binder.

Brad Binder. Kuva: red Bull KTM Ajo

Katso myös

Tuulille vuolaat kehut: ”Kiitos Niki, olet taistelija”

Niki Tuuli hyvästeli sunnuntaina Valenciassa Moto2-luokan malesialaisen Petronas Sprinta Racing-tiimin. Tuulia, 23, odottavat ensi kaudella …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *